Full Time

Stiliste/ Rrobaqepse / 3 months ago

Jemi ne kerkim te nje Stiliste/ Rrobaqepse.

Çfarë duhet të kesh?
• Asgjë tjetër përvecse pasion dhe ndjenjë e fortë e siluetës, ngjyrës, materialit dhe dekorimit.
Ti përshatesh në qoftë se:
• Je energjik,mendje hapur dhe pozitiv.
• Ke aftësi të forta komunikimi dhe të pëlqen puna në grup.
• Nuk ke frikë nga sfidat dhe marrja e përgjegjësise
• Ke entuziazmin dhe përkushtimin për të ndërtuar me ne një risi të suksesshme të modës shqiptare.

Çfarë të ofrojmë?
  • Paga 60.000 neto
  • Rritje ne baze te perfomances.
  • E hene -E premte 07:45 – 15:45.
  • Nje e shtune 08:00 -13:00 nje e shtune pushim.
  • E diela pushim.                                                                   

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.