Full Time

Operator/e Italisht, Spanisht / 4 months ago

Kerkohet: ​

  1. Disponibilitet full time, nga ora 10:00 deri ne 19:00,
  2. Njohuri baze te gjuhes italiane/spanjolle;
  3. Eksperienca e meparshme ne pozicione te tilla perben avantazh.

Ofrohet:

  1. Kontrate e rregullt konform legjislacionit Shqiptar,
  2. Pagese baze 650 Euro dhe bonuse ditore, javore, mujore me konkurueset ne treg,
  3. Ambjent pune komod dhe bashkekohor.

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.