Full Time

Menaxhere Blerjesh (Femer) / 3 months ago

Kriteret

 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese me furnitorë të huaj;
 • Të ketë njohuri te proceseve operacionale, planifikimit dhe menaxhimit strategjik te logjistikës, magazinës, transportit, blerjeve, procedurave doganore;
 • Të krijojë dhe respektojë politikat ose procedurat brenda aktiviteteve të logjistikës;
 • Të ketë Diplome Universitare ne deget e Ekonomise.
 • Të njohë shumë mirë paketën MS Office dhe programin financiar NAV (jo e detyrueshme);
 • Të ketë minimumi 1 vit eksperience pune ne pozicione te ngjashme;
 • Të ketë njohje shumë të mirë të gjuhës angleze dhe italiane.
 • Mosha e preferuar mbi 25 vjec.

Orari I punes:

 • E hene-E premte 08:30 – 17:00
 • E shtuna me rotacion 08:30 – 14:30

Paga:

 • E negociueshme ne varesi te eksperiences
 • Transporti i perfshire brenda Tiranes

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.