Full Time

Menaxher shitjesh ne Showroom (Tirane) / 3 months ago

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëmban rrjetin e klientëve ekzistues dhe identifikon klientë të rinj për kompaninë.
 • Menaxhimin e punes se prezantueseve ne Showroom.
 •  Identifikon nevojat për produkte të klientëve dhe jep propozime të ndryshme për të maksimalizuar shitjet.
 • Informon departamentet përkatëse për tregun e produkteve qe menaxhon.
 • Ofron shërbim të klientët, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
 • Raporton mbi mbarëvajtjen e punës javore në departamentet përkatëse.

Kualifikime:

 • Të ketë grumbulluar përvojë ne pune te ngjashme.
 • Të jete i/e rregullt, serioz/ e, i/e shkathët, ambicioze dhe të ketë aftësi të mira komunikimi.
 • Të ketë aftësi organizative dhe menaxheriale.

Orari I punes

 • Puna eshte me turne
 • E hene-E shtune 08:30 – 17:00 / 12:00 – 20:00
 • E diela me rotacion 08:30 – 14:00
 • (1 dite pushim ne jave me rotacion)

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.