Full Time

Menaxher Marketingu / 3 months ago

Po kërkojm një person kreativ dhe energjik në rolin e Menaxherit të Marketingut.
Kandidati ideal për këtë pozicion do të jetë përgjegjës për përfaqësimin sa më efektiv të markës së kompanisë.
Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Menaxheri i Marketingut është përgjegjës për drejtimin dhe menaxhimin e të gjitha aktiviteteve të përditshme të marketingut të kompanisë;
 • Zhvilloni një plan komunikimi marketingu duke përfshirë strategjinë, qëllimet, buxhetin dhe taktikat;
 • Planifikimi i fushatave të marketingut dixhital, duke përfshirë ueb, SEO/SEM, email, media sociale dhe reklama në ekran;
 • Ndërtimi dhe administrimi i platformave të e-Commerce;
 • Menaxhoni kanalet e mediave sociale për fushata të synuara;
 • Njohuri mbi konceptet e ndërtimit të një Brand ID për një kompani;
 • Krijoni dhe zbatoni përmbajtje bindëse të marketingut;

 

Requirements

Aftësitë dhe Kualifikimet:
 • Diplomë Bachelor në Marketing, Administrim Biznesi ose Komunikim; (Preferohet Diplomë Master);
 • +3 vite përvojë pune relevante; (Certifikimi në Google Ads ose platforma të tjera përkatëse të marketingut dixhital është një plus);
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi;
 • Ideimi dhe shpërndarja e përmbajtjes kreative;
 • Njohuri shumë të mira në marketingun dixhital dhe platformat e reklamave (GoogleAds + kërkime për fjalë kyçe, Meta, LinkedIn etj);
 • Njohuri shumë të mira në platforma si: Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager;
 • Njohuri të mira në lidhje me platformat e e-Commerce;
 • Aftësi të forta në analizën e të dhënave dhe aftësi për të nxjerrë njohuri domethënëse nga të dhënat e marketingut;
 • Rrjedhshëm në anglisht;

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.