Full Time

Agjent Shitjesh Sektori Bustinave. / 4 months ago

Detyrat :
•Merr Porosite drejtperdrejte tek klientet.
•Prezantimi i denje i produkteve.
•Realizimi dhe tejkalimi i targeteve mujore.
•Te kete aftesi te mira komunikimi.
•Te jete energjik dhe i afte te punoje ne grup.

Kërkesat:
•Preferohet me eksperienc si Agjent Shitje.
•Aftesi të mira komunikuese edhe negocimi.
•Leje Drejtimi klasi B.
•Mosha mbi 25 vjec.

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.