Full Time

Juriste ne fushen e ndertimit (Femer) / 3 months ago

Detyrat

 • Evidentimi i ndryshimeve në ligjet e biznesit dhe informimi i departamenteve dhe punonjësve të tjerë të interesuar, në lidhje me keto ndryshime;
 • Arkivon dhe protokollon të gjithë dokumentacionin ligjor.
 • Harton çdo kontratë dhe akt tjetër të nevojshëm që i kërkohet nga shoqëria;
 • Të kryeje edhe detyra të tjera juridiko-administrative.
 • Preferohen kandidatet me eksperience pune

Kualifikimet

 • Te ketë eksperiencë pune juridike ne fushen e ndertimit.
 • Diplomë në Fakultetin Juridik.
 • Të ketë aftësi shumë të mira në formulimin e qartë të mendimit juridik dhe shkrimit të tij sipas formateve të kërkuara.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe pune në grup.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve kompjuterike/Paketa Microsoft Office etj;

Orari I punes

 • E hene-E premte 08:30 – 17:00
 • E shtuna me rotacion 08:30 – 14:30

Paga:

 • E negociueshme ne varesi te eksperiences
 • Transport i siguruar brenda Tiranes

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.