Full Time

Asistente Zyre / 4 months ago

Detyrat:

 • Menaxhon te gjitha detyrat administrative qe I jepen nga drejtuesit si raportet e ndryshme dhe degron me email sipas kerkeses.
 • Kontakton me cdo partner ose klient jasht apo Brenda vendit per interes te kompanise. (Kryen Porosi tek furnitoret)
 •  Raporton per levizjen e stafit nga databaza e GPS te makinave sipas kerkeses
  se Administratorit
 • Pergjegjes per maredheniet me zyren e avokatit dhe Permbarimit
 •  Pergjeges per kontratat e thjeshta edhe me Investim te klienteve me kafe ose produketet e tjera.
 • Kontakton me tatimet per problem proceduriale
 •  Cdo email nga emaili kryesor  (interevistat, kontaktet e bzinesit e te tjera) do percillen tek administrator.
 • Raporton dhe mbiqyr programin ONLINE te shitjes per departamentin Filter
 • Raporton per servisin,Siguracionin dhe Kolaudimin e makinave.
 • Ndihmon Departamentet e Ndryshme ne zhvillimin e fushates se marketingut.

Kriteret:

 • Eksperiencë pune si asistente administrativ/e apo në një rol të ngjashëm është e preferueshme.
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe aftësi menaxhuese.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Aftësi të mira në përdorimin e programeve kompjuterike.
 • Njohuri te gjuhes Italiane dhe Angleze.
 • Diskrecion dhe aftësi për të menaxhuar informacionin e rëndësishëm me privatesi.

Benefitet:

 • Pagë konkuruese.
 • Mundësi për të marrë trajnime dhe zhvillim profesional.
 • Ambient i këndshëm pune.

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.