Full Time

Agjente shitjesh ne Showroom (Femer) / 3 months ago

Kerkesat per pozicionin:

 • Komunikimi dhe sherbimi me klientet.
 • Njohja e produkteve dhe gjendjes se magazines ne cdo moment.
 • Sjellje aktive dhe sugjerimet mbi mbarevajtjen e punes.
 • Pergjegjesia per mirembajtjen e showroom-it.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e larte.
 • Te kete eksperience pune ne shitje
 • Te jete person i rregullt dhe me deshire per pune

Orari I punes

 • Puna eshte me turne
 • E hene-E shtune 08:30 – 17:00 / 12:00 – 20:00
 • E diela me rotacion 08:30 – 14:00
 • (1 dite pushim ne jave me rotacion)

Paga:

 • E negociueshme ne varesi te eksperiences
 • Transporti i perfshire brenda Tiranes

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.