Full Time

Agjente Shitje ne rrjete Sociale / 4 months ago

Job Description

 • Përgjigjja ndaj pyetjeve të zakonshme të klientëve.
 • Informimi i klientëve për produktet, shërbimet, çmimet, promocionet dhe politikat e kompanisë.
 • Pranimi i ankesave ose çështjeve të klientëve dhe përpjekja për t’i zgjidhur ato në mënyrë efikase dhe miqësore.
 • Monitorimi i komenteve dhe feedback-ut të klientëve për të identifikuar problemet potenciale ose përmirësimet që mund të jenë të nevojshme.
 • Mbledhja e të dhënave mbi performancën e shërbimit klienti dhe raportimi i tyre te menaxherët.
 • Përdorimi i chat-it në rrjetet sociale, mesazheve të drejtpërdrejta, dhe të tjera platforma për komunikim me klientët.
 • Respektimi i standardeve për cilësi të shërbimit klienti.

Requirements

 • Pervoje ne shitje online.
 • Te jete kreative dhe e pergjegjshme.
 • Te kete deshire per tu rritur.
 • Kandidatja ideale duhet te jete e shkathet dhe me pasion per punen.
 • Njohuri Kompjuterike.

Benefits

 • 40.000 leke Neto. (45.045 leke Bruto) 
 • Bonuse ne baze te xhiros.
 • 2 jave pushime ne vit.
 • Nje jave i pari 08:00-14:45
 • Nje jave i dyti 14:45-21:30
 • Nje dite ne jave pushim (Rotacion).
 • 20% zbritje 

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.