Full Time

Agjent Shitje ne terren (Tirane) / 3 months ago

Detyrat dhe pergjegjësitë:

 • Mirëmban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per kompanine
 • Prezanton në mënyrë profesionale produktet të cilat trajtohen në portofilin e tij të shitjes.
 • Identifikon nevojat për produkte të klientëve dhe jep propozime të ndryshme për të maksimizuar shitjet.
 • Informon departamentet përkatese për tregun e produkteve që menaxhon.
 • Ofron shërbim te klientet, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
 • Merr pjesë në trajnime të ndryshme që ofrohen nga kompania.
 • Raporton mbi mbarëvajtjen e punës javore te departamentet perkatese.

Kriteret:

 • Të ketë minimumi eksperiencë në fushën e shitjeve.
 • Të jete i rregullt, serioz, i shkathet, ambicioz dhe të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
 • Të ketë aftesi organizative dhe manaxheriale.
 • Të ketë njohuri të gjuhes angleze (gjuhet e tjera përbejnë avantazh)
 • Të ketë leje drejtimi automjeti.

Orari I punes:

 • E hene-E shtune 08:30 – 17:00 / 12:00 – 20:00

Paga:

 • E negociueshme ne varesi te eksperiences

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.