Full Time

Agjent shitje ne terren (Lezhe) / 3 months ago

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per kompanine
 • Prezanton ne menyre profesionale produktet te cilat trajtohen ne portofilin e tij te shitjes.
 • Identifikon nevojat per produkte te klienteve dhe jep propozime te ndryshme per te maksimizuar shitjet.
 • Informon departamentet perkatese per tregun e produkteve qe menaxhon.
 • Ofron sherbim te klientet, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
 • Merr pjese ne trainime te ndryshme qe ofrohen nga kompania.
 • Rapoton mbi mbarevajtjen e punes javore te departamentet perkatese.

Kualifikimet:

 • Te kete mbaruar Arsimin e Larte
 • Eksperience ne te njejtin pozicion.
 • Te jete i i rregullt, serioz i shkathet, ambicioz dhe te kete aftesi te mira komunikimi.
 • Te kete aftesi organizative dhe manaxheriale
 • Te kete njohuri te gjuhes angleze (gjuhet e tjera perbejne avantazh)
 • Te kete leje drejtimi automjeti.

Orari I punes

 • Puna eshte me turne
 • E hene-E shtune 08:30 – 17:00 / 12:00 – 20:00
 • E diela me rotacion 08:30 – 14:00
 • (1 dite pushim ne jave me rotacion)

Paga:

 • E negociueshme ne varesi te eksperiences

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.