Full Time

Agjent shitje ne terren (Fier) / 3 months ago

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per kompanine
 • Prezanton ne menyre profesionale produktet te cilat trajtohen ne portofilin e tij te shitjes.
 •  Identifikon nevojat per produkte te klienteve dhe jep propozime te ndryshme per te maksimizuar shitjet.
 • Informon departamentet perkatese per tregun e produkteve qe menaxhon.
 • Ofron sherbim te klientet, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
 • Merr pjese ne trainime te ndryshme qe ofrohen nga kompania.
 • Raporton mbi mbarevajtjen e punes javore te departamentet perkatese.

Kualifikimet:

 • Te kete mbaruar Arsimin e Larte
 • Te kete eksperience pune ne te njejtin pozicion.
 • Te kete aftesi te mira komunikimi.
 • Te kete njohuri te gjuhes angleze (gjuhet e tjera perbejne avantazh)
 • Te kete leje drejtimi automjeti.

Orari I punes

 • E hene-E shtune 08:30 – 17:00 / 12:00 – 20:00

Paga:

 • E negociueshme ne varesi te eksperiences

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.