Full Time

Menaxher Showroom-i në sektorin Technogym (Tirane) / 3 months ago

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëmban rrjetin e klientëve ekzistues dhe identifikon klientë të rinj për kompaninë.
 • Menaxhimin e punes se prezantueseve në showroom-in e Technogym.
 • Identifikon nevojat për produkte të klientëve dhe jep propozime të ndryshme për të maksimalizuar shitjet
 • Informon departamentet përkatëse për tregun e produkteve qe menaxhon.
 • Ofron shërbim të klientët, si para, po ashtu dhe pas shitjes.
 • Raporton mbi mbarëvajtjen e punës javore në departamentet përkatëse.

Kriteret:

 • Të ketë eksperiencë pune në fusha të ngjashme;
 • Të ketë njohuri bazë sa i përket pajisjeve të palestrës;
 • Të jete i/e rregullt, serioz/ e, i/e shkathët, ambicioze dhe të ketë aftësi të mira komunikimi.
 • Të ketë aftësi organizative dhe menaxheriale.

Orari I punes:

 • Puna eshte me turne
 • E hene-E shtune 08:30 – 17:00 / 12:00 – 20:00
 • E diela me rotacion 08:30 – 14:00
 • (1 dite pushim ne jave me rotacion)

Paga:

 • E negociueshme ne varesi te eksperiences
 • Transporti i perfshire brenda Tiranes

Job Alert

Subscribe to receive instant alerts of new relevant jobs directly to your email inbox.

Join our email subscription now to get updates on new jobs and notifications.